Üdvözlünk a Damjanich János Ált. Isk. honlapján!

Örülünk, hogy benéztél hozzánk!

Néhány mondatban szeretnénk neked bemutatni az iskolánkat:

Iskolánk a Deák Ferenc Általános Iskola tagintézménye, oktató - nevelő  munkáját önállóan végzi.

A nálunk tanuló diákoknak biztonságos hátteret nyújtunk egyrészt azzal, hogy intézményünk pedagógiai céljait hosszabb távra fogalmazhattuk meg, másrészt egységes szemléletű határozott és korszerű nevelési elveket valló pedagógusok foglalkoznak velük. Az iskola környezete, elrendezése,  a tanulóinak száma megengedi, hogy családias hangulatú, egyénre szabott nevelést és képzést valósítsunk meg. 

Intézményünk az utóbbi években megalapozottan elismert művészeti nevelést kínál tanórákon és azokon kívül. A képzőművészeti ágakban magas színvonalú, élményszerű és sokrétű tevékenységekben vehetnek részt a tanulóink. Mellette nagy figyelmet fordítunk a nyelvi laborokban folyó idegen nyelvi tanításra, valamint számítástechnikai szaktanteremben tartott informatikai ismeretek megalapozására. Tanulóink emelt óraszámban tanulhatnak képzőművészetet. 

Intézményünk a fő hangsúlyt a differenciált oktatás mellett nevelésre fordítja, melyet nap mint nap, órákon és tanításon kívül valamennyi dolgozónk szem előtt tart. 

Ebbe az iskolába várjuk szeretettel a leendő elsős tanulóinkat, akikkel ún. iskolaotthonos rendszerben foglalkozunk az első 3 évfolyamban, ami lehetőséget ad arra, hogy a gyermek terhelését mindig saját magához igazítsuk, illetve fokozatosan illeszkedhessen be új környezetébe.


 

 

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár